JOIN THE COMMUNITY

Wat kan MK voor jou betekenen?

Bij MK zijn we constant bezig met het leveren van het beste subsidieonderzoek- en management. Zo hebben we meerdere subsidieadviseurs bij elkaar weten te brengen om elkaar te ondersteunen en kennis over te dragen over actuele subsidies en technologische ontwikkelingen. Maak deel uit van de community om kennis te delen met andere adviseurs en zzp’ers.

Meld je aan als consultant

52

Leden

769

Subsidies aangevraagd

621

Subsidies zijn beschikt
JOIN THE COMMUNITY

Welkom!

Wij zijn een partij met tal van specialisten die de klant kunnen helpen met subsidieonderzoek, subsidiemanagement, het aanvragen van subsidies en alles wat bij de subsidiewereld komt kijken.  Ben jij zo’n specialist? Join dan onze community en maak gebruik van het netwerk, de kennis van anderen en deel jouw eigen kennis en ervaring met andere specialisten. Je bent van harte welkom! Het platform dat we door de jaren heen opgebouwd hebben zorgt ervoor dat jij soepel en efficiënt je werk kunt doen. Bovendien hoef je zelf niet meer aan acquisitie te doen. Dit regelen wij voor je!

Probeer het zelf

De voordelen van ons platform

Zzp’er met collega’s

Altijd collega’s uit het vak waar je op terug kunt vallen. Snelle communicatie binnen het platform tussen specialisten.

Ruim aanbod

Klanten binnen halen zonder dat je hier acquisitie voor hoeft te doen. Ook in de rustige periodes.

Subsidie updates

Maak gebruik van de community om kennis te delen met andere subsidieadviseurs.

Meld je aan
PLATFORM

Subsidieadvies voor verschillende organisaties

MK is gespecialiseerd in subsidieadvies voor technologische bedrijven. Wij ondersteunen onder meer bij subsidies binnen de thema’s: Innovatie, Duurzaamheid, Internationaal Ondernemen en Personeelssubsidies.

Buiten subsidieonderzoek en -management, beschikken wij over specialisten die je kunnen helpen met innovatiesupport, het aanvragen van subsidies en alles wat verder met subsidies te maken heeft. Denk daarbij aan uitgebreide administratie of de realisering van een project.

Probeer het zelf

Consultant aan het woord

Twan Bierens – Consultant

“Altijd collega’s uit het vak waar je op terug kunt vallen. Snelle communicatie binnen het platform tussen specialisten. Verder vind ik het fijn dat binnen MK ik alles kan vinden wat ik nodig heb. Het is een fijne club mensen en hebben zoveel ervaring binnen de branche. In 10 jaar tijd hebben ze het subsidie landschap naar zo ongekend niveau gebracht dat ze 1 van de grootste in de branche zijn.”

Meld je aan