Subsidieadviesbureau

MK werkt voor organisaties die innoveren, groeien en impact creëren. Wij zijn gespecialiseerd in subsidiemanagement, -onderzoek en het aanvragen van subsidies.

Over Ons

MK is gespecialiseerd in subsidies voor technologiebedrijven. Daarnaast bieden wij hulp op het gebied van subsidies aan universiteiten, stichtingen en andere instituten en bedrijven. Wij ondersteunen onder meer bij subsidies binnen de thema’s: Innovatie, Duurzaamheid, Internationaal Ondernemen en Personeelssubsidies.

Ons team bestaat uit technische en bedrijfskundige consultants. Naast onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen en inzicht in de beleidsplannen van de subsidieverstrekkers. Zo kunnen we jou en jouw organisatie helpen verder te groeien en nog meer impact te creëren.

Kennismaken

1. Bedrijfsanalyse

Tijdens een eerste bedrijfsanalyse gaan we met jouw organisatie en verschillende sleutelpersonen rond de tafel zitten. Zo brengen we in kaart wat het bedrijfsplan, de R&D toekomst en de investeringsplannen zijn. Dit doen we om een eerste beeld te vormen over jouw organisatie. Daarna voeren we een subsidiescan uit en zorgen wij voor uitgebreide deskresearch. Met deze analyse gaan onze specialisten aan de slag om jou inzichten te geven in de verschillende financieringsmogelijkheden.

2. Rapport financieringsmogelijkheden

Na de bedrijfsanalyse gaan we aan de slag om jou inzicht te geven in de mogelijkheden. Dit doen we door middel van een rapport met de financieringsmogelijkheden en een gedegen advies. Ook zullen wij helderheid scheppen in de complexiteit en de administratieve voorwaarden van deze financieringsmogelijkheden. Vervolgens gaan we op basis van dit rapport kijken wat de aantrekkelijkste subsidies en financieringsmogelijkheden voor jouw organisatie zijn.

3. Aanvragen

Zodra wij een duidelijk beeld hebben van de mogelijke subsidies en financieringsmogelijkheden, volgt het aanvragen ervan. Om maximaal rendement uit subsidies te halen is het noodzakelijk om uw plannen op de juiste manier te presenteren. Op basis van de beschikbare informatie gaan wij aan de slag met het opstellen van de financieringsaanvragen. Ook stellen wij ons netwerk van specialisten ter beschikking voor aanvullende diensten zoals het aanvragen van octrooien, crowdfunding en kredieten.

4. Subsidiemanagement

De opgestelde plannen dienen als basis voor de financieringsaanvragen. Wij zullen dit volledige traject voor jou managen. Wij nemen zowel het opstellen van de aanvragen, als de communicatie met de verschillende subsidieverstrekkers en financiers uit handen. Daarnaast zullen wij jouw organisatie pro-actief persoonlijk begeleiden bij het inrichten van de administratieve organisatie. MK heeft hiervoor diverse tools beschikbaar, zoals een klantenportaal en mobiele applicatie.

Historie

Onze organisatie is in 2009 opgericht door Willem Maas en Bastiaan Kleiberg. Zij hebben beiden subsidieadvieservaring, gecombineerd met een technische en bedrijfskundige achtergrond. MK is opgericht in Rotterdam en inmiddels hebben wij in diverse landen subsidiespecialisten die je kunnen ondersteunen met subsidieaanvragen.

Partners

MK is jouw partner op het gebied van innovatie en financiering. Wij hebben samenwerkingsovereenkomsten gesloten met diverse partners om jouw organisatie goed van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan Investeringsfondsen, Kredietverstrekkers, Crowdfunding, Octrooigemachtigden en Innovatiespecialisten. Wij doen er alles aan om jouw organisatie te laten groeien en de financiering voor jou te regelen!

Waarom MK?

Kennis en Netwerk

Wij hebben alleen senior subsidieadviseurs met 5+ jaar ervaring in ons netwerk die beschikken over de juiste kennis en kunde. Zo kunnen wij jou het best van dienst zijn en een hoge kwaliteit garanderen.

Hoogste Succesrates

Wij behoren tot de top van Nederlandse subsidieadviseurs en hebben een uitzonderlijk hoge succesrate. Daarom kunnen we ook op basis van "No cure No pay" werken.

Digitale Innovaties

Digitale innovaties zoals een klantenportaal en mobiele applicaties voor inzicht in uw projecten en subsidies.

Ons team van specialisten

Bastiaan Kleiberg

CEO / Partner

Willem Maas

CCO / Partner

Ad Linsen

CFO

Niek Schipper

Business Developer

Chiara Liqui Lung

Head of Growth & Marketing

Lian Thijssen

Business Developer

Michiel Vos

Operations

Jan-Willem van Asperen

Operations

Laurens Steenhoven

Operations

Maurice van Neck

Controller

Anuwaz Jhingoeri

Product Owner UX/UI

Ranjan Prajapati

IT

Nikola Djurendic

IT

Titiana Didu

IT

Justus Krahnefeld

Business Developer

Ruth Graper

Marketing

Jordy Bosnie

Marketing

+ 60 Consultants

Meld je aan als consultant